Meer ervaringen.....

Cesar Eisma

 • Automaat

  Het was altijd top bij Jelmer in de auto! Goede humor en het was (ondanks het zweten achter het stuur) altijd gezellig met een goede sfeer.
  Jelmer is heel geduldig en begeleidt je tijdens de les zeer aandachtig. Alle aandacht gaat ook echt naar jou.

  De lessen zijn goed voorbereid en toegespitst op rijvaardigheden die bij jou nog wat aandacht nodig hebben. Jelmer bedankt!

 • Hildekole

  Ik heb er even op moeten wachten (bijna 2 weken) maar ik heb mijn rijbewijs eindelijk binnen! Mijn eerste ritjes alleen zitten er ook al op en die gingen heel erg goed!

  René heel erg bedankt voor de leuke tijd! Ik vond het heel erg gezellig en heb natuurlijk heel veel geleerd!

  Groetjes Hilde

 • Jente

  Na de minimaal 2 weken stop mocht ik als eerste weer afrijden. Dit ging Goed en dus als resultaat geslaagd. Bedankt Jelmer voor de leuke lessen. Al aardig wat ritjes gemaakt in de (sl)opel en tot nu toe maar 3x afgeslagen omdat de koppelijk waardeloos is.

  Heel erg bedankt,
  Groeten Jente

 • Ilona

  Bijna een jaar opgescheept te zitten met me, wil ik je bedankten voor het vertrouwen – gedult en gezelligheid.

  Bedankt jelmer! 😀

  Groetjes ilona

 • Florian

  Hallo Jelmer,

  Bedankt voor de altijd leuke, leerzame en geduldige lessen. Was wel wennen dat ik nu alleen de touwtjes in handen heb in de auto maar het beviel me prima. Veel succes en plezier veder met de rijschool.

  Groeten Florian

 • David

  Hee jelmer Het alweer eventjes geleden dat ik mijn bewijsje haalde. Nog bedankt voor de leuke lessen en heb der nu veel plezier van;) Groetjes David

 • Bianca

  Het is alweer bijna een jaar geleden dat ik mijn rijbewijs heb gehaald maar ik had nooit verwacht het in een keer te halen. René, harstikke bedankt voor het geduld dat je met me had en de onzettende leuke gesprekken!

  Enne, mocht er weer eens een F-15 langs komen dan hoor je het!

  Grtzzzz, Bianca

 • AndrĂ©

  Hey Jelmer,

  Bedankt voor de lessen. Dankzij jouw lessen kon ik in 1x slagen voor mijn rijbewijs. Ik heb er veel plezier van.

  Groet,
  André

 • Jan Willem

  Nou, de A8 rijdt lekker hoor. Wel ff wennen, vanwege automaat, maar gaat prima. Bedankt nog voor de lessen ennuh, succes in de toekomst

  groetjes,

  Jan Willem

 • Agnes

  Inmiddels heb ik mijn rijbewijs al 3 maanden.

  Ik ben in 1 keer geslaagd en heb er heel veel plezier van!

  Bedankt Jelmer en succes verder met de rijschool.

  Groetjes,
  Agnes

 • Sarah

  Hai Jelmer!

  Ik heb inmiddels bijna 2 weken mijn rijbewijs en het gaat hartstikke goed! Het was even wennen in het begin zonder jou, maar ik ben er ontzettend blij mee, ik tour overal heen! Ik wil je bedanken voor alle leuke lessen en je geduld. Je grapjes mis ik wel hoor! Haha..

  Heel veel succes verder met alles!

  Groetjes van Sarah!

 • Janneke

  Hey jelmer,

  Nou mijn paard en ik zijn al even wezen rijden in het bos en ook heb ik al kuilbalen voer voor ze kunnen halen ben erg blij met mijn rijbewijs bedankt voor je geduld en de leuke lessen die ik bij je gehad heb was zeker de moeite waard.

  succes met de rijschool verder en natuurlijk ook groetjes aan je vader hij heeft de beginselen tenslotte gedaan he.

  liefs Janneke

 • Dettie

  Hey Jelmer,

  Hier nog even een berichtje van mij, ben superblij met mijn rijbewijs, kan het nog steeds bijna niet geloven dat ik in 1x geslaagd ben. Tour nu heel nederland rond in mijn swiftje. Wil je nog van harte bedanken voor alle geduld en de gezellige rijuurtjes. Ook je vader bedankt natuurlijk.

  Groetjes Dettie

 • Poppe

  Hey Jelmer!,

  Nog steeds vol met ongeloof wil ik je toch hartelijk bedanken voor alle rijlessen. Het was een pittige strijd, maar het is niet voor niks geweest!

  Bedankt en ik zal naar je toeteren!Veel succes in de toekomst!

  Poppe

 • Karen

  Heey Jelmer,

  Het is alweer een tijdje geleden, maar ik wil je nog bedanken voor alle rijlessen! Ik was (en ben nog steeds) zo ontzettend blij dat ik mijn rijbewijs in Ă©Ă©n keer gehaald heb!

  Groetjes,
  Karen

 • Rianne

  Jelmer en in het verry speciaal René bedankt!

  Ik heb best wel een leuke tijd met de altijd goed gemutste René gehad! Altijd even geduldig en vriendelijk tijdens de les en dat heeft mij heel goed gedaan! Ook voor het examen was ik behoorlijk relaxed mede dankzij René.

  Als ik ooit iemand ken die moeite met het rijden heeft dan adviseer ik zeker om te bellen met jullie!

  Heel erg bedankt voor alle uurtjes nu ben ik klaar voor heel wat avontuurtjes!!

  Het allerbeste en vast tot ziens.

  Groet Rianne

 • Mettina

  Hallo Jelmer!

  Inmiddels heb ik mijn rijbewijs alweer een dikke maand en ik ben er superblij mee! Het moest eerst nog even bij mezelf doordringen dat ik mijn rijexamen in één keer heb gehaald! Ik ben de eerste week meteen naar Leeuwarden en Groningen gereden. In Leeuwarden ook meteen de auto even in de parkeergarage gezet.

  Jelmer, ik wil je nogmaals bedanken voor de prettige rijlessen. Ik kan mensen echt adviseren om bij jullie te gaan rijden. Het was altijd een fijne sfeer in de auto. Je was positief, geduldig en duidelijk. Dankjewel! 

  Op de site zie ik de nieuwe foto’s. Het ziet er mooi uit!

  Ik wens jullie heel veel succes met de rijschool en misschien tot ziens!

  Groetjes Mettina

 • Aurora

  Heeeej Jelmer en RenĂ©……

  Eindelijk kan ik lekker in mijn eigen autootje rond scheuren zonder dat er iemand naast mij zit te vertellen wat ik moet doen haha. Ik dacht echt dat ik nooit zou leren autorijden maar René heeft het mij toch weten te leren en ben dan ook in één keer geslaagd!!! Ik raad mensen zeker aan om bij jullie te gaan rijden.René, heel erg bedankt voor de super leuke lessen (en natuurlijk Jelmer ook heel erg bedankt haha>

  groetjes Aurora

 • Paul

  Heerlijk, eindelijk mijn rijbewijs. mocht ook wel eens. gelukkig heb ik de juiste rijschool gekozen. integenstelling tot de rijscholen waar ik in het verleden heb gereden leert rijschool Storm je op een vakundige en profesionel manier autorijden, waneer er bepaalden dingen niet lekker lopen ( voertuigbeheersing, invoegen, filleparkeren) word hier ook meteen aangewerkt. Ik heb in het verleden veel rijscholen bezocht , veel tijd en geld verloren en weinig geleert. Bij deze rijschool kan ik daar anders overspreken. Ik geef niet snel complimentjes, maar deze rijschool is een echte aanrader!

  Paul Jongkind

 • Renske

  Hai Jelmer!

  Allereerst natuurlijk nog een keer bedankt! Ik ben de dag dat ik het rijbewijs in mijn handen had, meteen achter het stuur van de bus gekropen. Kan er maar geen genoeg van krijgen! Rijden in de bus was even wennen, maar dat gaat steeds beter. En wat ik je toch nog even wilde vertellen; Vorige week zondag, precies drie dagen nadat ik het rijbewijs op het stadskantoor had opgehaald, ben ik naar Schiphol gereden!

  Groetjes Renske

 • Jolanda

  Hoi Jelmer! 

  Ik wou je heel erg bedanken voor de rijlessen die ik van je heb gekregen! Je hebt me echt super goed geholpen ook al was ik soms niet blij mee in welke situaties je me bracht haha maar heb er erg veel van geleerd! Ben ook  super blij dat ik in 1x geslaags ben, dankje wel!

  Ik kan iedereen aanraden om bij jullie te gaan komen rijden! heb een hele leuke tijd gehad! En woensdag mag ik me rijbewijs halen spannend!!

  Echt super bedankt Jelmer!! 

  Groetjes Jolanda

 • Revka

  Heey Jelmer,

  Ik wil je nog een keer heel erg bedanken voor alle gezellige  en vooral leerzame rijlessen. Het heeft even geduurd, maar ik ben heel erg blij dat ik de eerste keer meteen geslaagd ben. Ik ben ook erg blij dat ik naar je geluisterd heb en gewoon positief ben doorgegaan tijdens mijn rijexamen, want zelfs als je bijna op het fietspad wilt gaan rijden, kan je toch nog slagen.

  Ik heb afgelopen weekend een paar keer in onze bus gereden. Even wennen, maar gelukkig gaat dat goed (al moet ik eerlijk bekennen dat ik de BMW toch lekkerder vind rijden).

  Groetjes Revka

 • Tessa

  Beste Jelmer & Rene,

  Hierbij wil ik jullie nogmaals bedanken voor de leuke, leerzame en niet angstige 😉 rijlessen. Toen ik net begon dacht ik nooit mijn rijbewijs te halen en kwam bij Rene met een artikel aanzetten ‘960 pogingen had een vrouw in Zuid-Korea nodig voordat ze haar rijbewijs haalde’. Het ging goed en met een beetje geluk haalde ik het in Ă©Ă©n keer! Heb al een aantal keer gereden in ons ‘bakkie’ en het is wel wennen hoor na zo’n luxe auto met stuurbekrachtig en andere luxe om in ons ‘bakkie’ te rijden zonder stuurbekrachtig. Het begint al te wennen. Toch is het tijd voor een andere!

  Nogmaals bedankt, heb jullie al aangeraden aan een vriendin en veel succes met jullie rijschool!

  Groetjes,
  Tessa

 • Carla

  hoi Rene!

  heel erg bedankt voor de rijlessen die ik van je heb gehad in 2 jaar! ik ga je grapjes missen! het was een leerzame tijd en altijd gezellig in de auto.

  dinsdag haal ik het rijbewijs op, en ik weet zeker dat we elkaar treffen op de weg haha!

  he rene nogmaals bedankt!

  groetjes van Carla (en ook van Sjors…)

 • Linda Bron

  René en Jelmer,

  Heel erg bedankt voor jullie lessen! René bedankt voor je grote geduld met mij, het moest ver weg komen maar ik heb het rijbewijs toch in 1 keer gehaald! Jelmer je woordje `vertepunt`heeft het kwartje echt bij mij doen vallen bedankt daarvoor!

  We zijn de afgelopen weken opzoek naar een auto gegaan en ik heb in veel verschillende gereden. Gister hebben we uiteindelijk onze eerste keus ( een groene Peugeot 306) gekocht en na de APK kan ik hem volgende week ophalen, dus dan kunnen we elkaar tegen komen in het verkeer! Ik zal toeteren!

  Groetjes Linda Bron

 • Jasper

  He Jelmer ik wil je nog even super bedanken!

  Dankzij jou goeie lessen en geduld, heb ik binnen een half jaartje mijn rijbewijs kunnen halen Ik heb het erg naar mijn zin gehad onder het lessen! Het was altijd gezellig en natuurlijk de leuke en grappige gesprekken die we hadden!Ik vond het ook super dat wij die avond naar het slip parcours zijn gegaan daar het ik zeker dingen van kunnen leren.

  Groetjes Jasper

 • Marije

  Hee Jelmer,

  Ik wil je erg bedanken voor de rijlessen die ik van je heb gehad. Ik ben blij dat ik de overstap naar jullie rijschool heb gemaakt en echt goed heb leren rijden. Ik ben nu eigenlijk ook wel heel blij dat ik eindelijk alleen kan rijden!!

  Nogmaals bedankt, ik zal jullie rijschool zeker ook anderen aanraden!

  Groetjes Marije

 • Peter

  Hoi Jelmer en Rene,

  Bedankt voor de rijlessen! Mijn rijbewijs in Ă©Ă©n keer gehaald… niet verwacht! Inmiddels gereden in Nederland, BelgiĂ« en Frankrijk. Hellingproef met een bezineauto… altijd lastig ;-).

  Het ga jullie goed

  Groeten, Peter

 • Jildou

  Heey Rene en Jelmer! 

  Ik wil jullie heeel erg bedanken voor de gezellige lessen die ik van jullie beide heb gehad. Ik ben zo blij dat ik mijn rijbewijs in een keer heb gehaald :). Dit weekend had ik een auto tot mijn beschikking, dus ben vrijwel het hele weekend wezen touren! Wat een goed en vrij gevoel geeft dat.

  Nogmaals bedankt en tot ziens!

  Groetjes Jildou

 • Lisa Nerone

  René (en Jelmer),

  I passed mij rijexam the first time! – Thanks to your patience RenĂ©, and your humor and kindness, I made it through! Thank you for being such a great guy. It’s been my pleasure to have met you and worked with you this past year. I’m gonna miss you – you crazy man!

  Veel success verder met alles!

  Sincerely,

  Lisa Nerone

 • Linda

  Heee René.

  Ik heb altijd met veel plezier autorijlessen gehad, zoveel gelachen. Dankzij jou geduld en goede lessen heb ik dan ook in 1x mijn rijbewijs gehaald! Ben blij dat ik ben overstapt naar jullie rijschool en zal het zeker iedereen aanraden om bij jullie te gaan rijden! Ik heb een leuke tijd gehad, ik mis het wel het gezellig samen rijden en lachen. nu kan ik dan eindelijk zelf rijden. Heb al heel wat ritjes gemaakt! Veel succes verder.

  Kus, linda (crazywoman)

 • Erik

  Hey Jelmer!

  Vandaag ben ik in 1x geslaagd voor mijn praktijkexamen, en ik wil je daarvoor nog even flink bedanken! Na 29 lessen van jou te hebben gehad heb ik echt het gevoel dat ik daadwerkelijk iets geleerd heb, en dat ik nu veel veilige kilometers kan maken in m’n eentje! De lessen waren erg leerzaam, gezellig en in een relaxte sfeer!

  Inmiddels heb ik mijn oog al laten vallen op een super dikke Opel Agila 1.0 Flexx! Jaja, daar kunnen ze bij Buikema niet aan tippen hé, haha!

  Nogmaals bedankt, en veel succes nog!

  Groetjes, Erik

 • Lianne van Zanten

  Hai Jelmer,

  ik heb inmiddels een maand mijn rijbewijs en het rijden gaat prima, ik scheur al vol vertrouwen alleen door de stad en over de snelweg. Gelijk de dag nadat ik het roze pasje opgehaald heb ben ik met mijn moeder een eind gaan rijden, deze zat al gelijk nagel-vijlend naast me. Zegt wel iets toch? (of het zegt iets over mijn moeder, kan ook nog). 
  Ik wil je heel erg bedanken voor al je geduld met mij, gezien mijn concentratie probleem, dat uiteindelijk niet eens echt een probleem blijkt te zijn! Ook bedankt voor de gezelligheid tijdens de lessen, was altijd erg leuk. Je ziet me binnenkort of anders na mijn reis vast wel eens langsrijden.

  Groetjes, Lianne.

 • Bob

  Hi Jelmer!

  Ik wil je bedanken voor de alcoholcursus waaraan ik mocht meedoen!

  Het was super hilarisch om te zien hoe je geconfronteerd wordt met je eigen rijgedrag wanneer je onder invloed bent. Tevens heel erg leerzaam!

  Wanneer je voor de volgende keer weer eens mensen nodig hebt sta ik hier zeker voor open 😉

  Nogmaals, bedankt voor alles Jelmer!

  Groetjes, Bob

 • Anno

  hey jelmer! 

  Super bedankt voor de alcoholcursus! erg leuke dag gehad met z’n allen. Kan het iedereen aanraden om deze cursus te volgen! Ook wil ik je bedanken voor het lessen zelf. Altijd erg gelachen in de auto maar ook veel geleerd.

  groetjes Anno

 • Christina

  hĂš, hĂš ik heb mijn rijbewijs. ik ga hem zo op halen en een stukje rijden in mijn zus haar auto.

  ik ben blij dat ik bij jullie ben gaan rijden, anders was ik nog steeds aan het stuntelen bij die rijschool houder.

  ik was de dag van het examen helemaal adhd. nu ben ik weer wat bij gekomen.

  rene ik ben echt blij dat je er voor me was. we hebben veel gelachen en gepraat.

  ik zal je naast me in de auto missen.

  dikke knuffel christina

 • Susan

  Hallo René!

  Ik ben echt superblij dat ik van een andere autorijschool overgestapt ben naar jou, want ik in combinatie met het doen van rijexamens had nogal wat voeten in de aarde! Je bent gedreven, betrokken en begaan en je persoonlijk benadering heeft mij enorm geholpen.

  Het is voor mij een enorme happening dat ik na 9 keer eindelijk geslaagd bent! Iedereen kan zich wel voorstellen dat zoveel lessen geen hobby van je kan worden (al vermoedt het cbr waarschijnlijk anders..), maar net als veel anderen heb ik je humor, positiviteit en lesmethode enorm gewaardeerd. Onder andere daardoor hield ik het met je vol :P. Ik ben nu druk bezig met het uitzoeken van een auto en zoals je al zei ga ik eerst in mijn eentje rond touren. Daar kijk ik ontzettend naar uit!! René, je hebt geen idee hoe blij ik ben met mijn rijbewijs (ik kan er nog steeds om springen!). Enorm bedankt!! En bedankt voor de leuke, positieve sfeer tijdens de lessen!

  Groetjes, Susan

 • Daphne

  Hey René en Jelmer!

  Alweer driekwart jaar mijn rijbewijs. Zo blij dat ik de overstap heb gemaakt naar jullie. En in één keer geslaagd! Dankzij het eeuwige geduld en de eindeloze peptalks van René.

  De Roso training was ook een hele goede oefening. Ik rij nu zonder angst in de auto. En wie had dat gedacht, toen ik huilend in Swichum (of all places)stond en vol frustratie riep “zoek het maar uit Storm, maar ik rij niet meer verder!” Toen ik laatst weer eens van Leeuwarden naar ’s Hertogenbosch reed dacht ik daar weer aan. Maaaar…ik moet je ook iets bekennen RenĂ©: Een paar weken geleden viel er een liefdesbrief van het cjib op de deurmat. 16 km had ik te hard gereden. 131 euro….AUW!!! “Terecht”, hoor ik jou al zeggen,”zo heb ik jou niet opgevoed!” 🙁 Iets vrolijks dan maar. De auto doet het nog goed, en door de apk, er mankeerde niets, maar dan ook helemaal niets aan. Woehoe! RenĂ©, je hebt al een taart gehad ;-), maar langs deze weg wil ik je nogmaals bedanken. Ik denk nog vaak aan je als ik rij.

  Hoe zeg jij dat zo mooi: joe aaar greeeet! 😉

  lieve groet, Daphne

 • Esther

  Ik heb een leuke en plezierige tijd gehad tijdens het lessen bij Storm. ik heb mijn praktijk examen in 1 keer gehaald en ben blij dat ik bij deze rijschool heb gereden.

 • Miranda

  Ik kan eigenlijk alleen maar hoge cijfers geven, omdat ik heel erg tevreden ben over de lessen. Natuurlijk was ik zelf niet altijd even vrolijk, maar Jelmer kan goed les geven, blijft altijd rustig en hielp me goed op weg naar het examen.

 • Jack

  Ik heb met veel genoegen lessen gevolgd bij autorijschool Storm. Bij deze rijschool wordt er zeer deskundig en met aandacht voor jouw persoonlijke uitdagingen les gegeven.

 • Linda

  Hey Rene! Bij deze wil ik jou nog even heel erg bedanken voor de geweldige rijlessen! Via via kwam ik bij jou terecht nadat ik slechte ervaringen had gehad bij een andere rijschool. Eindelijk na drie keer zakken is het toch gelukt! Ik ben heel erg blij dat ik toen de beslissing heb gemaakt om over te stappen. Van jou kreeg ik meer persoonlijke aandacht, veel feedback en optimale besteding van de lessen. Daardoor heb ik steeds meer geleerd om op mijn eigen manier te gaan autorijden. Iedereen is onzeker na zoveel keer zakken, omdat je het gewoon zo graag wil halen! Heel belangrijk is dan om het zelfvertrouwen in het eigen rijden (terug) te krijgen. Dat is bij jou gelukt! Dus heel erg bedankt daarvoor! Het bewijs dat ik ook geluisterd heb naar je advies om na het behalen van het rijbewijs veel te gaan rijden: volgende week vrijdag rijd ik naar de jaarbeurs in Utrecht (waarschijnlijk niet de hele route hoor :p). Groetjes, Linda.

 • Eric

  Ik ben echt zo blij dat ik nu eindelijk me rijbewijs gehaald heb. Ik heb er hard voor moeten vechten om het te kunnen krijgen. Dankzij de instructeur’s Jelmer en Rene heb ik het kunnen halen. Goede en geduldige Instructeur’s Dank jullie wel voor alles !!! Voor de mensen die nog graag hun rijbewijs willen halen. Raad ik jullie aan om te gaan lessen bij AUTORIJSCHOOL STORM !! Ik vind het de beste rijschool van LWD… Groetjes Eric

 • Dennis

  Je hebt altijd met dezelfde instructeur te maken en hoeft niemand thuis te brengen. Dit vind ik erg goed. ook kan je de lestijden zelf beslissen in de agenda. Door de duidelijke uitleg en goede service heb ik ook mijn rijbewijs gehaald. Bedankt

 • Klaas

  Ja, wat kan ik zeggen over rijschool Storm? Er is er slechts Ă©Ă©n in zijn soort. Praktisch, leerling gericht, amicaal, to the point, no nonsense, profesioneel, zeer bekwaam, duidelijke uitleg en niet alleen gemotiveerde instructeurs maar ook motiverende instructeurs. Dank RenĂ©, voor de goede gesprekken, jouw humor en jouw gezelligheid. Ik ben blij dat ik mijn rijbewijs in Ă©Ă©n keer heb gehaald dankzij onze gezamelijke inzet en jouw deskundigheid en dat is: “Niet gek voor een gek”.You’re one of a kind. Bedankt.

 • Thom

  De rijlessen bij rijschool Storm heb ik als leuk ervaren! Jelmer is geduldig en geeft erg gemotiveerd les. Ik heb mijn praktijk examen in Ă©Ă©n keer gehaald en heb direct daarna al vele kilometers gereden. Nogmaals erg bedankt voor de lessen!

 • Joke

  Had Rene als instructeur. Zeer geduldig fijne rijlessen, goeie tekst en uitleg.

 • Ruben

  leuk gereden goede begeleiding en het was altijd gezellig in de auto

 • Rieke

  Mijn lessen heb ik ervaren als zeeer prettig. Het was altijd onwijs gezellig en er werd veel gelachen. Mijn onzekerheid is dan ook compleet weggenomen, en ik voel me zeker achter het stuur. Dankzij de goeie begeleiding van Rene ben ik in 1 x geslaagd, tranen stonden in mijn ogen. Ik was en ben nog steeds blij dat ik het heb gehaald! En zeker geen spijt van keuze rijschool! Bedankt!! Echt bedankt voor de tijd die ik nooit weer zal vergeten, en zelfs ga missen!!!

 • Albertien

  OP 11 juni j.l. heb ik mijn rijbewijs gehaald, op 49-jarige leeftijd, in Ă©Ă©n keer, en 4 dagen voordat mijn theoriecertificaat zou verlopen!! Voorafgaand hieraan heb ik een lang(s)lopend, en intensief traject bij de rijschool van RenĂ© en Jelmer doorlopen. Op allerlei manieren ben ik ondersteund en begeleid, o.a. door middel van een filmopname tijdens het rijden die besproken is bij de fam. Storm thuis. Ik heb me slap gelachen en het was zeer confronterend, voor RenĂ© zowel als voor mij….;-) Dus…beste semi-senioren onder de kandidaten: LAAT NIETS JE WEERHOUDEN OM OP LATERE LEEFTIJD TE STARTEN MET RIJLESSEN!!! GO for IT!! Ik ben blij dat het achter de rug is, maar ik had de ervaring niet willen missen(maar dat is natuurlijk allemaal achterafgeblaf van…. ‘Crazy Woman’, Albertien

 • Arnoud

  Gedulde rijinstructeur geen leerlingen achterin goede rustige uitleg. goede begeleiding met autisme bedankt voor het halen van rijbewijs René Storm

 • Mark

  Ik heb een fijne ervaring gehad met dit bedrijf. Ik ben goed begeleid tijdens mijn rijlessen. De instructeur liet duidelijk weten welke elementen van het rijden ik goed beheerste en aan welke elementen ik nog moest werken. Ik vond het fijn om een persoonlijke benadering te hebben, omdat het voor mij helderheid gaf waar nog aan gewerkt moest worden.

 • Robertjan

  De rijlessen bij Autorijschool Storm heb ik als zeer prettig ervaren. De deskundige en vooral rustige begeleiding heeft mij uitstekend geholpen. De begeleiding richting het examen was uitstekend. Jelmer had de situatie perfect ingeschat waardoor ik in 1 keer mijn examen kon halen.

 • Jildert

  Ik heb gereden met Jelmer, en vond het super. Heb het rijbewijs ook in 1x gehaald en dat heb ik toch ook aan hem te danken.

 • Agnes

  Super goede rijschool, de rijlessen waren altijd leuk en goed begeleid, daardoor heb ik mijn rijbewijs in 1x gehaald! De klantvriendelijkheid is erg goed en de rijschool is heel flexibel met het inplannen van rijlessen. De begeleiding naar het examen is ook erg goed, en je kan altijd extra oefenen op onderdelen die je nog niet zo goed onder de knie hebt. Ik zou deze rijschool zeker aanbevelen!

 • Eline

  Ontzettend fijne rijlessen gehad bij René! Ondanks dat ik het jammer vind om niet langer te lessen, enorm blij met mijn rijbewijs! Ik kan me geen betere rijschool indenken, zeker een aanrader!

 • Lianne

  Ik heb echt een geweldige tijd gehad bij René! Altijd gezellig in de auto en ondertussen ook nog veel leren op een leuke manier. Alles word rustig uitgelegd en snap je het niet dan legt hij het met alle plezier nog wel 40x uit! Echt een super rijschool en rijleraar! Absoluut aan te raden (: Dankjewel voor alles René. Vond het altijd super leuk en ga de lessen en jou humor zeker missen!

 • Femke Oevering

  Ook ik kijk met veel plezier terug op mijn rijlessen bij René! Alles werd elke keer heel duidelijk uitgelegd en de sfeer tijdens de lessen was altijd goed. Ik mocht zelf aangeven waarvandaan ik opgehaald en weer afgezet wilde worden, superhandig! Ik was best wel onzeker in het verkeer, maar René heeft me geleerd dat ik heus wel zeker van mijn zaak mag zijn en dat het niet erg is om foutjes te maken. Een paar weken terug ben ik geslaagd; René, heel erg bedankt voor alles! Ik raad deze rijschool bij iedereen aan, want Storm is echt POEPGOED! Heel veel liefs en zeker tot ziens! Femke

 • Shawn

  Mijn lessen bij Rene waren erg goed. Ik had al een rijbewijs en hij paste de lessen erop aan om me de Nederlandse specifieke dingen in het verkeer te leren. Ook konden de lessen in het Engels wat erg handig is. In een keer geslaagd, harstikke bedankt. Nu lekker zelf rijden in de Audi… ik bedoel Mitsubishi!

 • Dana

  Ook ik heb fijne en gezellige lessen gehad bij deze rijschool, er wordt op een relaxte en gezellige manier lesgegeven en natuurlijk gelachen, de vriendelijke benadering heeft mij goed gedaan,als je iets niet begrijpt, dan wordt het op een rustige manier opnieuw uitgelegd, ik ben ook heel goed begeleid naar mijn examen toe en wist waar ik nog aan moest werken om te kunnen slagen, en ben hierdoor in 1 keer geslaagd!jaja dankzij de goede begeleiding van Rene!, ik beveel deze rijschool zeker aan..

 • Bodil

  Ik ben heel erg tevreden over rijschool Storm. Ik kwam bij deze rijschool terecht toen ik bij een andere rijschool was gezakt op mijn examen en merkte dat ik niet veel verder kwam. Het was de beste keuze die ik kon maken. Jelmer legde heel duidelijk uit en was nooit geërgerd: de sfeer was altijd goed. Ook op momenten dat ik het niet zag zitten, en die waren er best vaak, wist hij me telkens weer te motiveren. Ik zou waarschijnlijk nooit mijn rijbewijs gehaald hebben als ik niet de overstap had gemaakt naar Storm.

 • Stefanie

  Ik heb geweldig genoten van alle lessen, en rij nu met plezier door Leeuwarden en omstreken met de Clio. Na twee mislukte examens elders ben ik er bij jullie in geslaagd om met vertrouwen en plezier auto te rijden. Er is goed geluisterd naar wat ik als knelpunten heb ervaren en de begeleiding naar het examen was top!

 • Dana

  Ook ik heb fijne en gezellige lessen gehad bij deze rijschool, er wordt op een relaxte en gezellige manier lesgegeven en natuurlijk gelachen, de vriendelijke benadering heeft mij goed gedaan,als je iets niet begrijpt, dan wordt het op een rustige manier opnieuw uitgelegd, ik ben ook heel goed begeleid naar mijn examen toe en wist waar ik nog aan moest werken om te kunnen slagen, en ben hierdoor in 1 keer geslaagd!jaja dankzij de goede begeleiding van Rene!, ik beveel deze rijschool zeker aan..

 • Nynke Bouwma

  Mijn ervaringen met dit bedrijf zijn zeer goed, omdat ik het moeilijk vond om te rijden en wat aan de bange kant was met ik opzoek gegaan naar een rijschool die daar wat mee kon helpen! zo ben ik bij storm gekomen, ik heb fijn gereden en het geduld en vertrouwen dat ze in je hebben vind ik helemaal top!

 • S. Kamstra

  Geweldige rijschool om goed en met vertrouwen te leren rijden en slagen. Geen tijdverlies door de voorganger terug te brengen en de volgende op te halen, maar 60 min geconcentreerd rijplezier.

 • Bodil

  Bodil stuurde via whatsapp het volgende en met haar toestemming zet ik het hier: “Ha Jelmer, ik heb de inloggegevens voor het gastenboek niet meer, daarom even een appje. Inmiddels heb ik al vele keren gereden en het gaat heel goed! Wanneer ik me in een spannende situatie bevind, hoor ik jou coachende stem even in mij hoofd en red ik me prima ;). Bedankt nogmaals en ik hoop dat jij inmiddels van Ronald Goedemondt heb kunnen genieten. Groeten Bodil. PS: Het is me inmiddels ook gelukt om een vriendin te overtuigen om bij jullie te gaan lessen. Hoera!””

 • Lisa Douma

  Afgelopen woensdag was mijn eerste rit, naar de dierenarts met de kat, zonder RenĂ©. Als rijexamen cadeautje hadden mijn ouders gezegd dat ik een auto voor een dag zou krijgen. Afgesproken was dat er een UP’je zou komen. Wat waren we verbaasd toen mijn vader aan kwam rijden in een rode audi A1. In de tijd dat we zaten te wachten op de auto was ik heel zenuwachtig voor het alleen rijden, maar zodra ik de deur opendeed en ging zitten was dat gevoel weg. Samen met mijn moeder zijn we even lekker naar Drachten gereden. De hele dag heb ik genoten van het rijden en aan het einde van de dag kreeg ik van mijn ouders grote complimenten: Ze vonden dat RenĂ© me heel goed heeft leren rijden. Volgens hun was het niet af te zien dat ik sinds vorige week het roze pasje had. Het compliment is vooral voor jullie.

  Zonder René had ik nooit zo kunnen rijden en ik raad jullie rijschool aan iedereen die ik ken aan! Mijn beide broers willen na mijn en andere enthousiaste verhalen. Ik wens jullie een geweldige toekomst en heel erg bedankt voor de rijlessen!

  Liefs Lisa Douma

 • Klaas

  Ik heb bij altijd met veel plezier met Rene in de lesauto gezeten. Rene geeft op een hele relaxte, motiverende manier les, hij vertelt je heel duidelijk hoe het autorijden moet en geeft ook vaak tips. Ik ben dan ook de eerste keer dat ik met Storm afreed geslaagd! De sfeer is heel erg goed, Rene houdt wel van een (vies)grapje en dit zorgt ervoor dat je altijd met veel zin in de auto stapt. Ook tijdens het afrijden bij het CBR zou ik zeker aanraden dat Rene meegaat. Hij praat dan veel met de examinator en daarbij raak je zelf veel van je zenuwen kwijt. Ook is Rene altijd op tijd voor je afspraak en kun je hem bijna 24/7 bereiken via whatsapp. Wel heeft Rene een hekel aan Opels, dus daar moet je niet over beginnen.

 • Mariska Hartog

  Rijschool storm heeft ervoor gezorgd dat ik me snel op mijn gemak voelde tijdens de rijlessen. Doordat Mijn rijleraar ervoor heeft gezorgd dat er een plezierige sfeer hing, keek ik elke keer met plezier uit naar mijn volgende rijles.

  Echt een aarader om hier te gaan lessen! Mariska Hartog

 • Merel

  Aaah heerlijk, eindelijk mijn rijbewijs! Alweer een paar weken dan, maar toch. Eigenlijk zag ik het niet meer zo zitten maar Rene heeft me er doorheen geloodst door middel van veel geduld en gezellige rijlessen! Ook heb ik zijn laatste advies opgevolgd: vooral veel gaan autorijden en ook meteen alleen. Nu wil ik alle auto’s wel uitproberen als ik de kans krijg. Bedankt voor de gezelligheid en alle dropjes hoor! Liefs Merel

 • Albertjan

  Hallo Rene, Ik heb zojuist mijn rijbewijs opgehaald bij het stadskantoor. Ik ben er super blij mee! Ik denk niet dat ik de eerste keer zou zijn geslaagd zonder jou. Jij bent de beste! Albert Jan

 • Ivan Trinidad

  Ik was al een tijdje op zoek naar een leuke en goede rijschool omdat ik slechte ervaringen heb gehad. Vanaf dag 1 voelde ik mij bij Renee op mijn gemak. Het was altijd heel ontspannen en tegelijkertijd gezellig om met hem te rijden. Een man vol met geduld, humor en veel ervaring, met andere woorden: Je haalt hier gegarandeerd je rijbewijs!!! Succes toekomstige automobilisten.

 • Hilda Alves

  Vanochtend in 1x geslaagd voor mijn rijbewijs B automaat. Heb de lessen met Jelmer als zeer prettig ervaren. Altijd gezellig en tijd voor een grapje hier en daar. Door de ontspannen lessen en de goede tips waar ik op moet letten bij mijn examen ben ik in 1 x geslaagd. Zie je vast nog wel eens rijden in de stad! Bedankt en veel liefs van Hilda

 • J. Grevelink

  RenĂ© heeel erg bedankt voor de gezellige en leuke lessen! Na 2x afrijden is het nu gelukt en het rijbewijs is gelijk aangevraagd 🙂

  Deze rijschool is een echte aanrader!! Was zelf altijd erg blij dat René mee ging tijdens het examen. Hij praatte dan met de examinator en dat werkte erg goed, dus als je twijfelt vraag hem gewoon mee!

 • Maaike van der Meulen

  Ik zou meerdere proeflessen nemen om een goede keuze te kunnen maken tussen rijscholen… En toen stapte ik als eerste proefles bij Jelmer in de auto. Ik was meteen verkocht. Vanaf les 1 was de sfeer in de auto altijd ontspannen en gezellig. Hij wist met leuke opdrachtjes ervoor te zorgen dat ik meer vooruit ging kijken (‘strafpunten’ krijgen elke keer als je remt, dus van te voren al kijken of je langzamer moet rijden etc). Ook ik heb in 1x mijn rijbewijs mogen halen! Al met al: toprijschool! groetjes, Maaike van der Meulen

 • Annie

  Na veel lessen rijd ik nu eindelijk rond, nog niet helemaal ontspannen, maar wat een feest dat het dank zij JOU is gelukt. Wat een enorm geduld heb je met mij gehad! Wat heb je mij veel geleerd en wat was het ook altijd gezellig! Als ik het niet meer zag zitten trok je mij er weer doorheen. Fantastisch allemaal! Zoveel persoonlijke aandacht en betrokkenheid, geweldig! Heeeeel veeeeeel dank!, René! ( was wel even wennen trouwens, geen lessen meer) Liefs, Annie

 • Muzaffer

  Rene hartelijk bedankt voor leuke lessen en voor je geduld. Na veel lessen en ellende vanwege met mijn leermethode (denker) van autorijen met andere rijscholen, ging ik met autorijschool storm rijen. Ik ben zeer tevreden met deze rijschool en is echte aanrader! Heel veel bedankt Rene!

  Groetjes,
  Muzaffer

 • Wieke

  Het is dat ik ook graag eens zelf mijn bestemming wil bepalen anders was ik blijven lessen ;). De rijlessen waren altijd erg gezellig en leerzaam. RenĂ© wist goed af te stemmen op mijn manier van leren. Na bij verschillende rijscholen te hebben gereden en daar twee te zijn gezakt heb ik nu bij Storm in Ă©Ă©n keer mijn rijbewijs automaat gehaald. RenĂ© zei altijd dat het examen De makkelijkste rit is van allemaal omdat je dan alles al hebt geleerd. Ik geloofde hem nooit maar moet hem nu (hopelijk voor de laatste keer 😉 ) weer gelijk geven!

 • Sophia

  Bedankt Rene voor de goede lessen en je eindeloze geduld! je hebt me er helemaal doorheen gesleept. Kan iedereen adviseren om te gaan voor Autorijschool Storm! ik ga onze wekelijkse lessen (en dropjes) missen. groetjes Sophia

 • Marije

  Bedankt René voor de altijd goeie en gezellige lessen, zelfs als het rijden even een keer wat minder ging. Eigenlijk zou elke rijschool zo moeten zijn.

Call Now ButtonBel nu