Theorielessen

Voor sommige mensen is het halen van het theoriecertificaat niet een kwestie van ‘even’ leren, zij hebben hierbij persoonlijke hulp nodig. Dit kan bijvoorbeeld komen door dyslexie of moeite met leren of begrijpen.

Unieke opleiding

De theorieopleiding die wij zelf ontwikkeld hebben zorgt ervoor dat onze leerlingen op een leuke, speelse manier theorie leren die aansluit bij de praktijk. Deze opleiding is ook zeer geschikt voor iemand met een beperking, onder andere door de persoonlijke aandacht. Daarnaast hebben wij gezorgd dat de opleiding ook aansluit op de praktijk, zodat het direct toepasbaar is in de auto.

Voor deze cursisten hebben we de mogelijkheid om privé les te nemen of in een klein groepje (maximaal 4 personen). Samen met de docent wordt er een schema opgesteld waarin staat wanneer de les is, wat er dan behandeld wordt en wat daarvoor thuis moet gebeuren. Ook wordt dan een datum gesteld wanneer het de kandidaat op examen gaat. Zo is dus steeds duidelijk wat er gedaan moet worden en is er ook een duidelijk doel gesteld: het theorie examen.

Er zijn naast het standaard theorie examen nog twee mogelijkheden die mogelijk kunnen helpen: het verlengde of individuele examen. In overleg wordt bepaald welk examen het meest geschikt is.

De theorie-opleiding in het kort:

  • Persoonlijk.
  • Duidelijk.
  • Aansluitend op de praktijk.
  • Geschikt voor iedereen.

Neem voor vragen contact op met Autorijschool Storm.

Call Now ButtonBel nu