Bovag

Bovag lid: wat betekent dat?

Een rijschool die aangesloten is bij de Bovag staat voor kwaliteit, openheid en betrouwbaarheid.
Zo zijn we verplicht om een les overeenkomst op te stellen. Hierin staat bijvoorbeeld welk pakket je neemt en hoe je die gaat betalen en ook hoeveel lessen je per week gaat nemen. Alle afspraken worden dus voor het begin van de opleiding gemaakt, lekker duidelijk!

Bij de les overeenkomst horen ook de ‘Algemene voorwaarden’. Dit zijn afspraken tussen de rijschool en de cursist. De rijschool moet bijvoorbeeld zorgen voor de juiste verzekering van de auto en inzittenden en gebruik maken van een goedgekeurde instructiekaart. Een aantal van deze afspraken zijn opgenomen in de ‘Gedragscode’. Dit zijn 10 van de belangrijkste voorwaarden uit de les overeenkomst.

Bovag Garantie
Veel cursisten betalen de rijlessen via een pakket. Dat is makkelijk want de lessen zijn direct allemaal betaald. Maar als je rijschool failliet gaat ben je je geld kwijt. Bij een Bovag rijschool krijg je automatisch garantie op dit pakket. Mocht de rijschool failliet gaan kunnen de overige lessen van het pakket zonder meerkosten bij een andere Bovag rijschool afgemaakt worden.

De volgende documenten heb je dan nodig:
– Een ingevulde Bovag les overeenkomst
– Een ingevulde leskaart
– Het garantiecertificaat

Bel nu