Ervaringen van kandidaten

Lesstof werd volledig aangepast aan mij

Rijschool Storm belooft zich aan te passen aan de cursist, en in mijn ervaring hebben ze deze belofte volledig gerealiseerd. Tim was enorm geduldig met me, heeft me altijd gestructureerd het rijden laten opbouwen en van alles bedacht om mijn zelfverzekerdheid te vergroten. Uiteindelijk in twee keer geslaagd dankzij deze rijschool. Tim, ontzettend bedankt voor al het geduld, ook al pakte ik niet alles even snel op. Van begin tot eind vond ik het een fantastische ervaring hier te mogen lessen, en ik voel me nu ook echt klaar om zelfstandig de weg op te kunnen gaan.
Leeuwarden

In 1 keer geslaagd!

Geweldig goede begeleiding voor iedereen! zeker een aanrader voor iedereen!
Leeuwarden

Ervaren en inzicht rijke instructeurs, toppers!

Van de get-go effectieve aanpak. Fijne instructeurs met humor en veel praktische inzichten/kennis die goed van pas komen bij lessen. Iets meer gefocust op het praktijk examen tijdens de laatste twee lessen had mij nóg beter geleken. Hartelijk dank en vriendelijke groeten!! 🙂
Leeuwarden

In 1 keer keer geslaagd.

Nooit eerder een rijles gehad. Nu 63 jaar en altijd gefietst. Gestart bij STORM en Tim die net instructeur was gaat me lesgeven. Na een proefles in een schakelauto gaan lesrijden in automaat. Tijdens corona en vakantie half jaar gestopt en daarna weer verder met 2x les per week. Na een tussentoets nog een paar lessen en daarna examen. Tim is geslaagd als instructeur en ik voor mijn rijbewijs!
Leeuwarden

Hele fijne lessen ! Aan te raden !

De lessen bij Storm waren erg fijn en leerzaam. Jelmer is een geduldige man die je toch aanzet alles uit jezelf te halen, en op een fijne manier uitlegt met ook wat humor. Ziekte en afzeggen werd op tijd aangegeven en er was ruimte om afspraken anders in te delen. De administratie was ook goed bereikbaar en reageerde snel. Nadat ik in 1x geslaagd was een leuk kaartje en ballon gekregen. Kortom, deze rijschool is echt aan te raden!
Leeuwarden
102 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.2/10

Call Now ButtonBel nu