Ervaringen van kandidaten

Ik zou niet zonder kunnen

Ik heb geen ruimtelijk inzicht en weet het verschil tussen links en rechts niet. Mijn instructeur Jelmer heeft hier alle tijd voor genomen en mij op een rustige manier uitgelegd hoe alles moet. Hij is wat dat betreft de geduldigste persoon die ik ooit heb ontmoet. Hij doet ook echt zijn best om jou op je gemak te stellen en kan veel hebben. Als je autorijden doodeng vind, moet je bij hem gaan lessen. Hij is degene die je over die angst heen kan helpen en weet hoe hij met eventuele tekortkomingen kan omgaan. Als Jelmer er niet was geweest, had ik nooit een rijbewijs gehaald!
Leeuwarden

Goede rijschool

Bedankt voor alle leuke en leerzame lessen, Jaap en Jelmer. Na bijna 4 jaar eindelijk mijn rijbewijs gehaald. Gaat raar zijn, geen rijlessen meer en jullie droge humor ga ik stiekem ook wel missen. En nu hoeven jullie nooit meer mijn gezeur aan te horen over dat ik het nooit ga halen en dat jullie mij met opzet die kleine *** straatjes in sturen xD en nooit meer moeten jullie verplicht naar Kensington luisteren, omdat het rijden voor mij dan beter gaat. Volgende week mijn rijbewijs ophalen en dan kijken voor een eigen auto.
Twijzel

Professioneel

Uitstekende rijschool. Rustig. Begripvol. En gezellig.
Leeuwarden

Persoonlijk en doelgericht.

In 2018 ben ik begonnen met autorijlessen, voor iemand met faalangst was deze rijschool de perfecte keuze. Mijn instructeur was Jaap, hij denkt met je mee en zorgt er voor dat je de aandacht krijgt die je verdient. Zijn uitleg is zeer goed en dit zorgt er voor dat je het snel op pakt, zowel in theorie als in de praktijk. Ik ben zeer blij met de keuze geweest voor deze rijschool, erg gezellig team met een doel, zorgen dat je veilig de weg op kan en durft! Met vriendelijke groet, Gian Carlo Langendijk!
Lippenhuizen

Fantastische betrokken rijschool

Betrokken, met veel aandacht voor de student. Ik heb ervaring met andere rijscholen maar Storm doet het beter dan al die anderen.
Leeuwarden
86 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.1/10

Call Now ButtonBel nu