Praktijk

Praktische autorijlessen

Autorijden kost veel geld. Je rijbewijs halen is niet minder duur. Daarom is het belangrijk dat je een goede afweging maakt waar je je rijbewijs gaat halen. Je wilt tenslotte niet een rijles teveel volgen en ook niet onbelangrijk: het moet ook gezellig in de auto zijn. Om elke keer met tegenzin de lesauto in te gaan is natuurlijk ook niet leuk. Daarom zorgen wij ervoor dat je les krijgt in een ontspannen sfeer. En houden wij je gemotiveerd, ook als het een keer niet zo lekker gaat als je eigenlijk zou willen.

Persoonlijke begeleiding

Ieder persoon leert, denkt en doet anders. Autorijschool Storm past zich hierbij aan. Niet alleen het tempo waarin iets aangeleerd wordt, maar ook de methode waarop we lesgeven. De één heeft meer aan mondelinge uitleg, terwijl een ander het fijner vindt om te zien hoe iets moet. Hierdoor zorgen wij ervoor dat je een opleiding op maat krijgt, waardoor je het steeds weer leuk vind om lessen te volgen. En niet minder belangrijk: je met zo weinig mogelijk lessen je rijbewijs op zak hebt!

Dus of je nu moeite hebt met leren, de bediening van de auto of met inzicht wij zorgen ervoor dat jij je rijbewijs haalt.

Gestructureerde lessen

Alle vorderingen die je maakt worden bijgehouden op een instructiekaart. Aan het einde van elke les neemt jouw instructeur dit met je door. Hierdoor weet je altijd welke onderdelen je goed doet, en welke nog extra aandacht nodig hebben. En zo weet jezelf ook wanneer je klaar bent voor het examen.

Call Now ButtonBel nu