In één keer slagen

Naast dat je niet teveel lessen wil hebben wil je natuurlijk ook in 1 keer slagen. Doordat tegenwoordig de slagingspercentages van rijscholen openbaar zijn kan je als aankomende leerling al bekijken hoeveel mensen in 1 keer slagen. Maar is een rijschool die een slagingspercentage heeft van 75% ook echt beter dan één waarvan 40% in 1 keer slaagt?

Dat hoeft niet. Want wat niet vermeld staat op de website van het CBR is het type leerling dat slaagt of zakt. Bij Autorijschool Storm rijden bijvoorbeeld veel mensen die angstig zijn. Vaak hebben zij meerdere examens nodig om te slagen. Hierdoor zal het slagingspercentage zakken, hoe goed er ook les gegeven wordt.

Zelf heb je ook veel in de hand. Wij werken nog met het principe ‘Klant is koning’. Mocht jij ondanks dat wij vinden dat je er nog niet aan toe bent, toch examen willen doen vragen wij het examen voor je aan. Je gaat dan examen doen, terwijl je er nog niet klaar voor bent, en is de kans om te zakken dus erg groot. Tijdens je rijopleiding word je door je instructeur steeds op de hoogte gehouden hoever je bent. En ook wanneer het examen aangevraagd wordt. Mocht je er toch over twijfelen blijf daar dan niet mee zitten! Vraag dit aan je instructeur, deze zal het dan duidelijk voor je maken, en eventueel kan dat via een toetsje.

Call Now ButtonBel nu