Spoedopleiding

Spoedopleiding

De spoedopleiding wordt door Jaap gegeven in de Mazda 2 of in de Toyota Prius. De spoedopleiding is ideaal om in een korte periode je rijbewijs te halen.

De rijopleiding ziet er als volgt uit:

  • Intake en Intest
  • Theorie halen
  • Praktijk examen reserveren
  • Beginnen met rijlessen
  • Examen

Intake en intest

De intake is bedoeld om kennis te maken met Jaap, hij heeft daarnaast ook gegevens van jou nodig om een examen te kunnen reserveren. Aansluitend aan de intake gaan jullie rijden, dit is de intest. Tijdens de intest wordt bekeken of jij geschikt bent voor de spoedopleiding. Jaap legt jou uit of het verstandig is om een spoedopleiding te gaan doen, of dat het toch beter voor je zou zijn om meer tijd te nemen.

Theorie halen

Voordat je begint met de rijlessen moet je je theorie examen hebben gehaald. Het zou namelijk erg vervelend zijn als je het theorie examen nog niet hebt gehaald als je praktijk examen moet gaan doen. Dit examen kan dan helaas niet doorgaan!

Praktijk examen reserveren

Zodra je het theorie examen hebt gehaald kan het praktijk examen gereserveerd worden. Je weet dus aan het begin van de rijopleiding al wanneer je examen gaat doen.

Beginnen met rijlessen

Nadat het praktijk examen is gepland kan je beginnen met de rijlessen! De lessen wordt steeds ver vooruit gepland, zodat je van te voren weet waar je aan toe bent.

Examen

Hier gaat het natuurlijk om! Na een goede voorbereiding samen met Jaap ga je examen doen. Veel succes!

Call Now ButtonBel nu